Homeopati

Hva er homeopati?

Ordet «homeopati» kommer av de greske ordene «homoios» som betyr lik eller lignende, og «phatos» som betyr sykdom.

Homeopati er en skånsom behandlingsform som styrker kroppen både fysisk og psykisk. Den legger stor vekt på individet og er en helhetlig individuell behandlingsform. Man tar hensyn til hvert enkelt individ noe som betyr at flere personer kan ha samme sykdom/symptom, men kan få en terapiplan som er forskjellig. Gjennom homeopatisk behandling tar man hensyn til det psykiske aspektet hos pasienten, i tillegg til det fysiske.

Homeopati aktiverer, stimulerer og styrker kroppens evne til å lege seg selv. Derfor egner homeopati seg i en tidlig fase før plagene har utviklet seg.

Homeopatiske midler er naturlige og fremstilt av planter, mineraler og stoffer fra dyreriket. Til din behandling får du homeopatisk middel som skaper samme symptom som du kommer for. Ofte gjennomfører jeg en bioresonanstest for å finne ut av andre aktuelle problemstillinger.

Homeopatisk undersøkelse

Jeg vil forsøke å finne årsaken til problemene dine fremfor å bare lindre symptomene. Ved første konsultasjon legger jeg vekt på samtale om dine symptomer/problemer. Slik kan jeg lettere identifisere årsaken og tolke dine bakenforliggende årsaker. Så vil jeg legge en plan for hvordan jeg vil løse problemet og finne ut hvilke homeopatiske midler som skal benyttes.  Når dette er bestemt, kan vi avtale videre behandling og sette i gang terapiplanen. Underveis kan det være aktuelt å fortsette samtalen om dine symptomer/problemer.

På grunn av Lov og regelverk for alternativbehandling har jeg veldig begrensede muligheter til å informere på denne siden. Jeg anbefaler derfor å søke rundt på internett. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål rundt hva homeopati kan gjøre for DEG.


Relaterte lenker

Norske Homeopaters Landsforbund
Pollen og intoleranser
Nordisk Bioresonans Forening (ekstern lenke)

Bioresonans